maanantai 7. tammikuuta 2013

Kodan trimmi

Koda oli eilen (6.1.2013) trimmauksessa Kodan kasvattajalla tässä lähellä. Mentiin sinne pyörällä, eli Koda oli mun korissa. Loppu ja alkumatkan talutin niin että Koda juoksenteli siinä vieressä ja sai tehtyä asiansa.

Lopulta päästiin kymmeneksi paikan päälle, eli oltiin jopa ajoissa! Pääasiassa Koda käyttäytyi tosi nätisti, oli kyllä korvat luimussa ja tärisi. Leikattiin jalkakarvat suht lyhyiksi ja muuten iha normaalisti. Pitäiskin ostaa oman furminator-harja. Kasvattaja kehui Kodaa, että se on kasvanut hyvin ja on nyt hyvän painoinen. Henkinen puolikin on kasvanut, enään ei ole asenne "EI, ET VARMANA KOSKE MUN TASSUUN !!!" vaan nyt sai koskea mihin vaan ilman, että tarvitsi pelätä saavansa hammasta! Ja se on totta, oon nyt paljon koskenut Kodaa tassuihin, liikutellut niitä ja tehnyt muutenkin paljon töitä sen kanssa, että siitä tulisi normaali asia.

Mitattiin myös Koda, ja tulos oli 34cm! Pelästyin jo, kun kotona mittasin, että se olisi ylikorkea kun sain tulokseksi n. 36-38cm... Mitenköhän oon mitannut? Sain myös vinkkejä seisottamiseen ja se sujuikin hyvin.

Otettiin myös kodan rasva-hippiletti pois ja nyt siihen pitäisi kasvaa myös hienoa mustaa, karkeaa karvaa.

Takaisin talutin koko matkan ja Koda käveli hienosti vieressä! Myös ohitukset, joita tuli paljon, sujuivat tosi hienosti! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti