lauantai 13. huhtikuuta 2013

Temppukisa!

Päätimpä nyt tehdä tälläisen kisan teille lukijoille, niin rekisteröityneille, kuin anonyymellekkin. Idea on siis, että kerrot minkä hauskan tempun voisin opettaa Kodalle!

Tällä hetkellä Koda osaa: istu, maahan, kieri, kurre/kerjää, ryömi, pyöri, tassu, toinen, läpy, jes!, ja pum eli kuole sekä osaa myös mennä jalkojen yli/ali/läpi käskystä ja vielä häpeä, eli menee maahan ja laittaa tassun kuonon päälle :) ja tietenkin tänne, odota ja paikka sekä sivulle.

Mikä voisi olla joku hauska temppu? Kaikkia ideoita saa heittää! Mutta jos nimi nimi on vähän epäselvä millaiseen temppuun se viittaa, voit selittää tempun kommenttiin lyhyesti. Saat ehdottaa useampaa temppua!

Palkintona teen kattavan esittelyn ja mielipiteeni blogistasi/nettisivustasi tms, tänne Kodan blogin puolelle ja tietenkin linkit jne kyseisiin blogeihin! Lisäksi kaikkien osallistuneiden kesken arvotaan yksi tuollainen esittely/arvostelu. Katsotaan nyt mitä tästä tulee, ja jos onnistuu ja kiinnostusta riittää, saattaa seuraavassa kisassa/arvonnassa olla tavarapalkintoa!

Kysykää jos kysyttävää on ja muistakaa laittaa osallistumis kommenttiin nimimerkkisi/nimesi (anonyymit keksikää joku persoonallinen nimi itsellenne! :)) sekä blogisi osoite!

5 kommenttia:

 1. Mua nyt ei välttämättä tarvitse tuohon kisaan laskea mukaan koska meidän blogi on vielä(kin) aika aneeminen ja vähän kesken mutta ajattelin nyt anyway heittää tähän joitakin temppuja :) Suurin osa on aika perus settiä mutta tässä nyt joitakin:

  -Kumpi käsi?
  -Takatassuilla kävely (meillä toimii käskystä "kaksi")
  -Anelu/anelee (meillä toimii niin että käsken koiran istua jonka jälkeen laitan käsivarteni sen eteen. Koira laittaa molemmat etutassunsa käteni päälle ja kurkistaa käteni alitse herkkua kohti). Jotkut on koirilleen opettaneet samaisen tempun ihan kurkistus-nimellä mutta meillä tuo oppi sen paremmin anelee-käskynä.
  -Hali ja pusu on kans ihan hauskoja. Hokulle opetin hali-käskyn niin että istuin lattialle, taputin toisella kädellä toista olkapäätäni jolloin se nousee mua vasten ja laittaa etutassunsa olkapäilleni.

  Että tuossa nyt muutama mikä juolahti mieleeni ja tässä tosiaan meidän blogin osoite:
  http://iggystyle.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. Saako osallistua useammalla tempulla? Mikäli ei, niin mun kisatemppu löytyy tästä videosta. Ideana siis saada koira pinoamaan kupit pinoon. :)

  Mima | Nelijalkaiset ihmeet | puuhuilu @ gmail.com

  VastaaPoista
 3. "Keilojen" kaataminen, Sindi näyttää esimerkin: http://www.youtube.com/watch?v=ML3X18mRRe0

  Peruuttaminen eri variaatioilla on kans ihan kiva temppu ja hyvää jumppaa koiralle, voi mennä suoraan taaksepäin, kiertää ympyrää tai pujotella vaikka jalkojen välissä takaperin.

  http://tiimiaasi.blogspot.fi

  VastaaPoista