lauantai 15. maaliskuuta 2014

Kuulumisia tosi pitkästä aikaa!

Moikka kaikki!
21.7.2013

Onkin tosi pitkä aika kun viimeksi oon tänne päivitellyt, hävettää ihan... Nyt sain kuitenkin jonkun ihme puuskan tätä blogia kohtaan ja päätin pistää tän taas pystyyn! Muutamia muutoksia kuitenkin luvassa mm. ulkoasuun ja yritän muutenkin blogin tuleviin postauksiin lisäillä runsaammin kuvia.

Oon itsekin huomannut, että Kodasta ei paljoa kuvia viime syksyltä ja talvelta ole, mutta nyt parannetan sekin tilanne! Ihanaa kun aurinko paistaa jo pidempään ja kuvailemaan voi lähteä hieman myöhempäänkin, niin niitä kuvia tulee sitten otettuakin.
15.5.2013
23.6.2013

23.6.2013

Voisin tässä hieman kertoilla mitä meille kuuluu tänäpäivänä, kun viimeisimmästä kirjoittelukerrasta on kuitenkin tosiaan se tovi jo vierähtänyt!

Jos nyt Kodan kunnosta alotetaan, niin se voi oikein hyvin tällähetkellä, eikä ole ollut yhtään kipeänäkään tässä vuoden sisällä. Ollaan löydetty Kodalle sopiva ruoka, ja sitä ollaankin syötetty jo aika kauan, ja karva kiiltää ja koira voi hyvin! Kodasta on tosin kuoriutunut oikea laiskajaakko, sillä se nukkuu nykyään todella paljon, mutta välillä saa aivan järkyttäviä riehumiskohtauksia, niin että melkein itsekin pitää hypätä pois alta! On tuo koira kyllä muuttunut tasaisemmaksi ja viisaammaksi iän myötä, onneksi. Tosin on sille tullut itsepäisiä piirteitä myös lisää joissain asioissa, jotka joskus hieman hankaloittavat asioita. Nykyään kuitenkin Kodan kanssa pystyy lähtemään lenkille ja päästämään sen sopivassa kohdassa irti, eikä pelkoa karkaamisesta ole. Kuitenkin otan aina varuiksi herkkuja mukaan jos jotain äkillistä tulee, ja on se hyvä harjoitellakkin sitä luoksetuloa niin, että joskus saa jopa namin niin vahvistuu sekin taito. Aika vähän ollaan nyt oltu muiden koirien kanssa tekemisissä, eikä koirapuistossa olla käyty ollenkaan pitkään aikaan. Tähänkin pitäisi alkaa panostaa enemmän, pitäiskin koittaa sopia treffit jonnekkin koirakavereiden kanssa!
25.5.2013

25.5.2013


Mitään ei oikeastaan olla harrastettu, mätsäritkin ovat jääneet tuon toukokuisen jälkeen käymättä. Tosin tarkoitus olisi nyt taas alkaa katsoa kivoja tästä läheltä! Ainiin, oltiinhan me kesällä Kodan kanssa Porin KV näyttelyissä, ja saatiin kyllä tosi kiva arvostelu! Pitääkin etsiä se taas jostain... En muista oikeastaan mitään muuta kuin että EH saatiin ja ei kyllä ole hajua mistään muusta! Nyt pitää kyllä hiukan alkaa panostamaan kaikkeen harrastamiseenkin!

Lisäilin tähän postaukseen nyt vanhoja kuvia, mutta yritän tehda huomiseks tän viikkoisista lomailukuvista postauksen! Julkaisematta jää myös yhden hieman talvisemman kuvauskerran kuvat pari-kolme viikkoa sitten, mutta laittelen niitä sitten kun joskus ei ole kunnon kuvia. Kiinnostaisiko teitä sellainen postaus, että keräisin sinne puhelimessa olevat Kodan kuvat? Se vois olla kiva! Monesta vanhasta postauksesta on myös jostainsyystä lähtenyt kuvia pois, en tiedä yhtään miksi. Osaisko joku lukijoista auttaa asiassa? Toivottavasti vanhat ja uudetkin lukiat löytävät takaisin tämän blogin pariin että olis sitten kiva kirjoitella!
25.5.2013

Heitelkää ihmeessa kommentteja ja laittakaa ihmeessa postausehdotuksia! Taidankin tästä lähteä Kodan kanssa pitkälle lenkille. Jos sen kamerankin vaikka raahais mukaan, on sen verran hyvä ilma kyllä!

2 kommenttia: