keskiviikko 3. lokakuuta 2012

Lenkkeilyä & Temppuja

Täällä taas!
Eilen olis ollut Porissa taas mätsärit, muttei päästy. Sunnuntaina olis Merikarvialla mut ei varmaan oo kyytiä -.- Harmittaa kun mätsärikausi on jo lopussa tääläpäin, niin ei enään keretä mihinkään menemään... Vinkkiä hei saa heittää Porin, Tampereen ja Rauman lähistöillä olevista mätsäreistä! :) Ylöjärvellä vissiin on vielä ainaki kahet tänävuonna, niin niihi koitetaan päästä, et saatais kodalle rutiinia!



Eilen lenkkeiltiin kodan kanssa jonkin verran, ja opeteltiin maahan menoa niin, ettei mun tarvi kuin sanoa maahan, niin se menee siis ilman käsimerkkiä, ja aika hyvin se sen jo osaa! Tosin meille on vielä hankalaa se että kaikissä käskyissä (paitsi istu) pitäisi olla kyykyssä lähes Kodan tasolla, muuten ei onnistu :/ harjoitusta harjoitusta vaan! Ehkä me vielä joskus opitaan... :D Eilen Koda sai juosta lenkillä vähänaikaa vapaanakin, ja ihmeen hyvin se nykyään tulee luokse *KOP,KOP* mut kyllä se vielä harjoittelua tarvii ja paljon, että luoksetulo olisi (lähes)varmaa. Kerran Kodan ollessa irti se lähti yhden juoksian perään, eikä kuunnellu mua enää yhtä... Ei siis varsinaisesti jahdannut sitä tai mitään, eikä ollut jaloissa mutta seuraili sitä muutaman metrin päässä eikä tullut vaikka kuinka kutsuin -.- Todellinen pahiskoira... Mut nyt ollaan treenattu niin et koda on ollu irti mun kanssa ja kaverit on juoksennellu meijän ohi, ja nyt se alkaa jo sujua! :) Pikkuhiljaa hyvä tulee!



Tänään oon vaan antanu Kodalle aamulla ennen 8 ruoan, ja vienyt ulos, ja sitten kiirehdin jo kouluun. Heti koulunjälkeen laitan ruoan turpoamaan, ja annan sen puoli 4 - neljän aikaa, ja vien taas koirulin ulos. Illemmalla käydään taas pitempi lenkki ja sitä ennen varmaan harjoitellaan jotain temppuja :)

Vanhoja kuvia kaikki taas... Pitäs tänää otaa uusia ellei sada ;)


Koda osaa muuten temput:
Istu
Maahan
Kieri
Heiluta
Tassu
Toinen tassu
Nouse(ylös siis esim istumasta)
Ryömi
Älä kurki (kääntää pään pois)
Paikka
Läpi
Ali
ja jotain muutakin oli... ainii, SYÖMÄÄN! Sillon tullaan ja vauhdilla :D
Lisää opetellaan aina välillä mut noita nyt treenataan :)

Tää on varmaan uusin kuva Kodasta... Hyi noi silmät!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti