maanantai 1. lokakuuta 2012

Mätsärit + Koirapuistoilua

Äitiiiii mä en haluu!!
Tässä tulee siis "kauan odotettu" mätsäripostaus :D Mätsärit olivat siis minun ja Kodan ekat, eikä mulla ollut mitään hajua mitä olisi pitänyt tehdä, mut onneksi järjestäjät sekä tuomarit olivat oikein avuliaita ja ihania! :) Järjestäjänä toimi siis TVA pori. Pääsymaksumme oli 5e, ja osallistuimme pienten pentuluokkaan. Tapasimme myös tuttuja, samalta kasvattajalta mutta 2 viikkoa nuoremman kääpiösnautseri pennun! Kodalla ja sillä oli hauskaa leikkiessään kun odotimme kehien alkua. Meidän kehä alkoi n. 11.30 ja ensin kaikki pikkupennut menimme sinne, ja juoksimme pari kertaa kehän ympäri. Sitten menimme pareittain, ja juoksimme kerran kehän ympäri, sitten tuomari tutki koiran ja juoksimme taas kehän ympäri sekä suoranpätkän edestakaisin.
 
Tuomari kehui Kodaa ja varsinkin sen hampaita, kuinka valkoiset ne ovat :D Oikea Pepsodent hymy...! :D Sitten parimme teki samat jutut kuin me, ja sitten seisotimme koiria, ja Koda sai sinisen nauhan, ja parinamme ollut cairnterrieri sai punaisen. Sitten odottelimme että kaikki parit pääsivät pois kehästä ja menimme sitten sinisten kanssa kehään.


Koda jumitteli aluksi jonkin verran, muttei niin paljoa kun aattelin koska vetoapua kuitenkin oli ;) Näikyi siellä silti muutama muukin jumitteleva koira, joten emme olleet ainoita. Ja Koda on vielä pentu, ja olen tyytyväinen suoritukseemme, koska se oli kuitenkin meidän ensimmäinen mätsäri! :)
 
Lopuksi vielä juoksimme edestakaisin ja seisotimme koiria, ja tuomari valitsi neljä parasta. Sitten he vielä juoksivat ja seisottivat ja tuomari laittoi heidät järjestykseen. Voittaja oli sinisissä muistaakseni villakoira. :)Ei oikeen pysyny jalat paikalla -.- no harjotusta vaan!

kyllä se juoksiki !


on olevinaan seisotus... :D
 
Mätsärin jälkeen menimme vielä puoleksitoista tunniksi koirapuistoon, ja sieltä tullessamme koda oli jo iha väsynyt! Sitten vaan bussilla kotiin ja koira menikin heti nukkumaan :D
Vielä muutama kuva kyseiseltä puistoreissulta!

joojoo, kyl mä kuulin et sä huusit mut emmä ny tuu!

olisit seisonut näin ja ollut yhtä ryhdikäs kehässäkin! :D


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti