tiistai 6. marraskuuta 2012

Etsi virheet!

Täällä taas :D
Tälläkertaa mulla on teille, lukijat, niin anonyymit, kuin rekisteröityneetkin, pieni tehtävä.
Elikkäs, haaveilen Kodalle näyttely uraa, ja tässä yllä olevassa kuvassa on meidän tämänhetkinen seisotus(normisti ei oo tota kättä tossa kaulalla, mut en löytäny meen ohuempaa pantaa :D), ja tiedän että se tarvii vielä harjoitusta sekä hiontaa, JA PALJON!
Nyt teidän tehtävänne on kertoa alla olevaan kommenttilaatikkoon jotain hyvää, jotain huonoa, ja antaa joku vinkki!
Jos teille kelpaa, niin kaikkien ketä kommentoivat ja jolla on blogi, niin arvon heistä yhden, jolle voin tehdä bannerin. Mallia oma bannerini :) jos siis kelpaa! Ja ei kun kommentoimaan :)

Ainiin!
Kommentit laittakaa näin:
plussat:
miinukset:
vinkki
Mahdollinen blogisi

kysykää jos kysyttävää :)

2 kommenttia:

 1. Heippa! Sattumalta eksyin blogiisi ja hurjan mukavalta vaikuttaa, jään seurailemaan ;)

  Minusta tuo seisotus näyttää oikein mallikkaalta! Etujalat on nätisti rungon alla, jos oikein katsoin niin käpälät näyttävät vähän sojottavan eri suuntiin, eli ne saisivat olla suoraan eteenpäin. Etukinttujen kans kannattaa myös pitää huoli, ettei niitä asettele liian leväelle, pöyhityt kinttukarvat leventävät koiraa muutenkin ja koira saattaa näyttää leveäharteiselta painijalta ;) Takajaloissakin näkyy kivasti kulmauksia, luultavasti kehittyvät vielä kunhan Koda tuosta kasvaa :) Ylipäänsä koko takaosa näyttää noin aseteltuna hyvältä, ainakin mulla on paha tapa asetella takajalat liian taakse (ongelma silloin, kun koiralla ei ole voimakkaita takakulmauksia) -> koira näyttää siltä, kuin sillä ei olisi kulmauksia olemassakaan :'D Sitten kun pään saa tuosta vielä oikeaan asentoon kokonaisuus on oikein ryhdikäs! Jos koiraa seisottaessa houkuttelet koiraa nameilla pidä huoli, että namikäsi ei ole liian korkealla (koira katsoo sitä niska kenossa), kaulan linja ja ylipäänsä ylälinja näyttää paremmalta, kun koira ei kurottele päällään mihinkään.
  Toivottavasti näistä oli jotain apua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos sulle tositosi paljon! :) pitääkin alkaa treenailemaan, ainakin noita etujalkoja :D
   Kurkkarin myös sun blogin, vaikuttaa tosi kivalta! Ja varsinkin ulkoasu on UPEA! :) jään seurailemaan!

   Poista