sunnuntai 18. marraskuuta 2012

HAASTE!

Sain tän haasteen koiravillitys-blogista, tässä linkki blogiin :) Tehtävänä siis vastata edellisen antamiin kysymyksiin, keksiä itse uudet kysymykset ja haastaa ihmisiä! :)

1. Mitä harastatte koiranne/koirienne kanssa?
Tällähetkellä ei harrasteta mitään muuta kuin lenkkeilyä, temppuilua ja koirapuistoilua, mutta agilityä olisi tarkoitus alkaa harrastamaana kun Kodalle tulee ikää lisää, ja tokoakin haluisin koittaa :)

2. Mistä saitte idean siihen/niihin harrastuksiin?
Mun mielestä Kodalla olis vauhtia ja ketteryyttä agilityyn ja se ottaa aika hyvin kontaktia, josta olisi apua tokossa.

3. Miten päädyit kirjoittamaan blogiin?
En oikeestaan tarkkaan tiiä :D Olen aikasempaakin pitänyt paljon blogeja, mutta ne on aina jäänyt kun ei ole ollut mitään järkevää kirjoitettavaa. Ja nyt sitten kun Koda meille tuli, oli aihe josta voin kirjoittaa, ja sitten vaan loin blogin :D

4. Miten koirasi suhtautuu muihiin koiriin?
Koda on tosi kiltti toisille koirille. Kaikki saa ärsyttää Kodaa kauan, mutta kyllä Koda osaa sanoa takaisinkin jos ei jostain tykkää! Jos joku tulee liian kovakouraisesti leikkimään niin näyttää hampaita ja "haukahtaa" (koda ei osaa haukkua, se inisee/tuhisee xd) ja yleensä kaverit sitten väistää tai tulee vähän varovaisemmin. Ikinä Koda ei ole toista koiraa purrut! :)
5. Kuinka paljon lenkkeilette yleensä päivittäin?
Lenkkeillään aamulla puoli 8 ja 8 välissä n. 10min ja joskus iskä vie Kodaa kun menee töihin niin 6 aikaan. Sitten kun tuun koulusta, annan ruuan ja vien pikkulenkin. Kun oon tehny läksyt ja syönyt, vien pitemmän lenkin n. 1h ja illalla pari lyhyttä pissalenkkiä ja yksi pitempi. Joskus ollaan parikintuntia metsässä, joskus monta kertaa 30min. Riippuu paljon päivästä! Tänäänkin oltiin 5 vai 6 pikkulenkillä n. 20min ja lähes 3h koirapuistossa :)

6. Onko koirasi täyttänyt kaikki odotukset esim. luonteen suhteen?
On ehdottomasti! Ainoa miinus Kodan luonteessa on sen kovapäisyys(ei tosinkauheen usein), sekä se kun Koda murisee jos sille ei joku sovi. Sitä kitketään kyllä kokoajan pois, mutta ei vaan olla löydetty tarpeeksi tehoavaa keinoa. Muuten Kodalla on kyllä luonne täysi 10!

7. Mitkä ovat kolme lempirotuasi?
Kääpiösnautseri, Novascotiannoutaja, Sileäkarvainennoutaja sekä 1000 muuta! :D (partacollie, setterit, bordercollie, belgi jne.)

8. Minkä pituisia lenkkejä teette koirien kanssa?
Tulikin jo tossa ylempänä :D Joo eli lue se. Riippuu niin paljon päivästä!

9. Mistä keksit koirasi nimen?
Koda vaan näytti Kodalta. Ensin siitä piti tulla Deni tai Dexter tai iskän superideat - Sibelius, Musti ja Raipe.... Jankkasin vaan kaikille niin kauan että siitä on pakko tulla Koda, ja niinhän siitä tulikin! ;) Sanoin kasvattajallekkin että kutsuu sitä Kodaksi, ja oli kutsunut :D

Ohhhoh tulipa megavastaukset :D toivottavasti jaksoitte lukea!
Haastan:
Renen, Adan, Annikan, Eerikan, nelll-:n, Danan, Lassin ja Neran

Ja heille kysymykset:
1. Miten valitsit koirasi?
2. Kuinka usein harjaat/trimmaat koirasi?
3. Luettele koirasi/koiriesi 3 huonoa puolta.
4. Mitä käskyjä koirasi osaa? Mitkä ovat mielestäsi 2 hauskinta? Selitä ne.
5. Kerro koirahistoriasi.
6. Mitä ruokaa koirasi syö? Kuinka paljon ja kuinka usein?
7. Paras piirre koirassasi/koirissasi?
8. Käytkö jossain kisoissa koirasi kanssa? Jos käyt niin missä ja kuinka usein? Oletteko sijoittuneet?
9. Kerro päivän kulku koirasi/koiriesi silmin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti