perjantai 9. marraskuuta 2012

Kodan turkin-, kynsien- ja hampaiden hoito

Päätin nyt tehdä tämmösen postauksen, jossa kerron vähän millaissia tavaroita mulla on kodan harjaukseen ja muuhun :)


Ekana tossa on Kodan kynsisakset. Noi vasemmanpuoleiset on ostettu Hööksistä semmosesta paketista
jossa tuli paljon kaikkia harjoja ja muuta! Mutta ne on aika huonot, ainakin meillä... Lytistävät kynttä kauheesti, eikä oo ollenkaan helppo leikata! Mutta noi oikeenpuoleiset on hmm.. Terrasta? Olisko BF:än sakset ja nää on ihan huiput! Pystyy leikkkaan hyvin ja on terävät, ehdottomasti suosittelen!
                                           

Tää tuli kanssa siinä samassa Hööksin paketissa, siinä on tommonen aika pehmee harja toinen puoli, ja toinen tommonen ku hiusharja! Tolla pehmeemmällä puolella saa tosi hyvin kaikki irtokarvat esim. trimmauksen jälkeen pois, ja hiusharja puolella saa tosi hyvin tassukarvat selvitettyä!

Tässä on tommoset kaksi kampaa, oikeenpuoleinen Hööksin paketista, vasemmanpuoleinen tuli trimmerin mukana. Tolla oikeenpuoleisella saa tosi kivasti tassu ja partakarvat auki, ja voi harjata muutenkin. Ainoa miinus on, että se on kauheen iso! Parranharjauksessa vähän hankala...

Tää on kodan hammasharjaus setti, tästä puuttuu yks harja, tommonen kumipiikkinen sormiharja, se on hukassa :D HauHau:n olisko joku eukalyptus? Tai vastaava en muista...
Saksia, vasemman puoleiset on tooosi pienet (oikeesti kynsisakset) ja niitä käytän vaan jos tarvin jotain pientä viimeistelyä johonkin, mutta oikeestaan en koskaan... Keskimmäiset tulivat meidän trimmerin mukana, ja ovat olleet hyvät ja ennen kaikkea terävät ja kestävät! Oikeen puoleiset on ihan perus Fiskarssin keittiösakset, yksinkertaisesti vaan hyvät ja kestävät!Nääkin on siitä Hööksin paketista, ja en oo kauheesti kyllä käyttänyt Kodalla, ei oo ollu tarvetta. Varmaan jotkun koirat tykkäis noista kumisista piikeistä hierontana, mutta Kodaa ei oikeen sytyttänyt... :)Äitin hankinta Kodalle, HauHaun tassunpuhdistusliinoja. Tuoksuu laventelilta! Nää on tosi hyviä, poistaa aika hyvin lian ja antaa ihanan hajun :D Ainoa "miinus"on se, että tuoksuvat Kodan mielestä liiankin hyviltä, kun sen mielestä ne pitää syödä ja paketti tuhota!


Kodan punkkipihdit, Apteekista. Käytetty kesän aikana tasan kerran ja oli mielestäny aika hankala. Ei saanut kunnolla työnnettyä punkin alle... Poistamisessa kesti tosi kauan! Pitää varmaan ens kesänä testata jotain muuta, ideoita?


Tällä trimmailen Kodaa :D Näin aluksi, pitkänpitkä miinus siitä, ettei pysty trimmaamaan ilman johtoa! Eli tässä ei ole akkua, vaan koneen pitää olla kokoajan  johdossa kiinni... On tyetyissä tilanteissa tosi hankala, mutta eiköhän tällä selvitä! :) Tää on Hintakaaresta ja makso muistaakseni 11,90e, eli ei ollu edes kallis, ja on ihan hiuksille tarkotettu, mutta menee ainakin meillä hyvin!


Ja merkkihän oli siis Prego, ja samasta sarjasta löytyi myös koirille tarkoitettu trimmeri, joka oli saman lainen kuin tämä meidän, mutta yli 10e kalliimpi...

Ja lopuksi, täällä meidän kaikki kamat ovat! Showmasterin laukussa, joka tuli siinä hööksin pakkauksessa mukana :) Tosi kätevä, helppo avata ja sulkea, on tilava ja on semmossia kuminauha juttuja millä saa kiinni tavaroita pohjaan! Tosi kätevä, suosittelen!


Tähän loppuun vielä tämmösiä videoita, joista mulla ainakin tulee aina ilonen mieli kun katon niitä :)

4 kommenttia: