sunnuntai 9. joulukuuta 2012

Luukku 9

Tässä luukussa esittelen lyhyesti 5 lempiblogiani hevosblogeista ja 3 koirablogeista.

KAKTUN JA FUTURAN BLOGI
Tykkään tosi paljon tästä blogista. Kerrotaan avoimesti jutuista ja suht usein kuvia ja videoita. Blogi kiinnostaa myös hevosen rodun takia.
PUOLIVERINEN PRINSSI
Ihania kuvia, ihana kirjoittaja ja ihana hevonen! Blogin teksteissä voi elää mukana, ne kirjoitetaan niin hyvin! Todella laadukkaita kuvia ja hienosti muokattu, upea ulkoasu!
AADAN HEVOSELÄMÄÄ
Mielenkiintoisia postauksia ja paljon erilaista, mitä muissa blogeissa ei ole. Varsinkin joulukalenteri on ollut tosi hyvä! Tykkään varsinkin mielipidekirjoituksista, täyttä asiaa! Minua kiinnostaa myös Aadan ulkomaan matkat, koska itsekkin haluaisin ulkomaille hevostöihin opiskelujen jälkeen! :)
AAVEEN.NET
Tässä blogissa kiinnostaa valokuvaus, ja tietty hieno hevonen ja heidän kehityksensä! Seurailen blogia kuitenkin enimmäkseen kuvausvinkkien osalta, mutta tottakai myös Ventan kuulumisten osalta!
JANITAN ELÄMÄÄ
Ihailen tämän blogin pitäjän myönteistä elämänasennetta, vaikka hän onkin kuuro,  hän on todella positiivinen. Upea hevonen ja asiallisia tekstejä ja hyviä mielipidekirjoituksia. Tykkään tästä blogista tosi paljon! :)
KÄÄPIÖSNAUTSERI TENHO
Tosi mukava blogi, kiva kirjoitustyyli! Kuolaan ulkoasua, se on yliupea!! Tekstit jaksaa aina lukea ja kuvat on kivoja :)
PARTANASSUT
Seurailen, koska pidän blogin kuvista, kirjoitustyylistä ja siksi, koska Maisa on melkein Kodan ikäinen :D Hauska seurata sen kehittymistä! Ja näyttelytarinoita on kiva lueskella!
KOLME KÄPPÄNÄÄ
Täälläkin upeita kuvia, ei ikinä liikaa samanlaisia. Tekstejä on kiva lukea, silloin kun niitä on! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti