perjantai 7. joulukuuta 2012

Luukku 7

Heh, koko päivä on ollut niin kiirettä että tää hieman venähti... Kello on nyt 23.58 joten älkää ihmetelkö jos (kun) ilmestyy 8. päivän puolella :D

Eli tässä luukussa kerron vähän mielipidettäni koirapuistoilusta!

Mielestäni koirapuistoilu on hyvä monessakin mielessä. Koiralle kavereita, saa riehua ja juoksennella niin paljon kuin tykkää ja saattaa löytää itselleen juttukaverin. Mutta, koirapuistoissa on myös paljon huonoja puolia.
Nykyään aina jos menen puistoon, kysyn portilta ennenkuin menen sisään, että saako tulla? Valitettavasti oon huomannu että kukaan muu ei ole sitä tehnyt ja mun kysymystä katsotaan aina vähän kummaksuen ja vastaukseksi tulee vaan että joo tottakai! Kaikki vaan eivät ymmärrä, että kaikki koirat eivät tule toimeen toisten koirien kanssa. Jos omistaja on mennyt yksin puistoon koiran kanssa, olisi todella fiksua kysyä, saako tulla jotta koiran omistaja mahdollisesti ehtisi ottaa koiransa kiinni ennenkuin tulette jos hänen koiransa ei muiden kanssa tule toimeen. Näin vältyttäisiin useilta erimielisyyksiltä ja kenellekkään ei sattuisi mitään jos koirat alkaisivatkin tapella! Ensin tervehtivät omistajat, sitten vasta koirat! Tiedän myös monia koiria, jotka eivät tule pienten koirien kanssa toimeen, ja jos näet että puistossa on sellainen kun olet menossa, mielestäni sinun pitäisi poistua paikalta. Jos taas olet jo puistossa ja sinne tulee joku, jonka koira ei pidä pikkukoirista, sinä jäät ja hän lähtee/odottaa kunnes te lähdette.
Mielestäni olisi tosi hyvä jos puistoissa olisi omat puolet pienemmille ja isommille. Kodakin on monesti meinannut jäädä(ja on jäänytkin) isomman koiran leluksi, ja ei se aina tajua itseään puolustaa. Itse yritän aina kutsua Kodaa luokse näissä tilanteissa, mutta monesti toisen omistaja tokaisee vaan että antaa leikkiä! Ei siinä muuten mitään, jos juoksisivat tms. mutta yleensä painivat hyppimällä ja Koda jää tietenkin isomman alle ja kaatuilee vähän väliä selälleen.
Tähän asti puistoillessamme on paikalle sattunut enimmäkseen todella mukavaa porukkaa, tietty muutama epämukavakin on kohdattu, mutta niiltä nyt ei oikein voi välttyä :)

Oho, tulipa vähän sekava :D kommentoikaas myös aiheeseen ja tekstiin mitä piditte!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti