torstai 20. joulukuuta 2012

Luukut 17, 18, 19 ja 20

Pahoittelen luukkujen puuttumista, olen ollut kipeänä ja ei ole ollut jaksamusta tehdä luukkuja :/


Kodan kanssa oon ajatellu alottavani tokon ja agilityn. Tällähetkellä harrastetaan vain mätsäreitä, ja temppujen tekoa kotona. Varsinkin agility kiinnostaisi todella paljon! Millaisia kokemuksia teillä on agilitystä?
Haluaisin kodan kanssa käydä myös virallisissa näyttelyissä, tähtäämme tampereen kv näyttelyihin 4.-5.5.2013 jos Kodan jalkakarvat & parta ovat kasvaneet tarpeeksi :D
Tosin mua pelottaa, jos on ulkomaalainen tuomari, jos se puhuu jotain kehässä, enkä ymmärrä? Kertokaahan viisaammat, puhuvatko ne tuomarit siellä kehässä vai eivät?
Agility kiehtoo mua myös hurjasti vauhdikkuutensa puolesta ja muutenkin. Pitäisi vain perehtyä enemmän lajiin.


Toko taas on kiinnostanut mua myös kauan, ja ollaan Kodan kanssa oltu yhdellä pentukurssillakin jossa harjoiteltiin myös vähän tokojuttuja. Ja ollaan myöhemminkin harjoiteltu kotona, tänään viimeksi, sivulle istumista joka sujuukin päivästä riippuen hyvin :)2 kommenttia:

 1. Tuomarit ei normaalisti muuta puhele kuin kysyvät koiran iän ja kertovat haluavatko sinun liikuttavan koiraa edestakaisin vai ympyrässä (yleensä molempia, mutta joku haluaa nähdä ensin ympyrässä, joku ensin edestakaisin, eli etu- ja takaliikkeet) - jälkimmäisissäkin yleensä näyttävät käsimerkit. Kehäsihteerit on apuna, jos tuntuu ettei ymmärrä :) Jotkut tuomarit saattavat vielä kehän loppupuolella kommentoida miksi sijoitti koirasi niin kuin sijoitti, mutta yleensä ulkomaalaiset ovat olleet hiljaisempaa sorttia - suomalaiset saattaa olla vähän puheliaampia, oma henk.koht. lempparituomarini on Jari Laakso, siinä on oikeasti rento ja mukava heppu :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, kiitti selvennyksestä! :D
   aattelin et kiva jos en sielä selostaa et edestakasi ja en ymmärrä mitään... Tai sitte just olis kiva tajuta mitä ne sanoo koirasta :)

   Poista